Hand drawn vector clothing set. 21 models of trendy mini dresses.

Hand drawn vector clothing set. 21 models of trendy mini dresses.

Nyårsafton är den perfekta dagen att känna sig som en riktig festens drottning. Det gäller att fundera på vad man ska klä på sig i förväg så att man inte får den klassiska paniken med ”jag har ju INGA kläder” på själva aftonen. Vad är det då man ska tänka på? Det gäller att ha klart för sig vad man vill att klänningen ska göra för en, och hur mycket klänningen får kosta. Vilken färg ska klänningen vara? Alla dessa saker är viktiga att tänka på då du letar efter den perfekta nyårsklänningen.

Vilket intryck vill du ge?

Något av det viktigaste med kläder är det intryck man ger och det gäller speciellt då man går på fest. Man vill ju ha att alla lägger märke till hur snygg man är den kvällen. Uppmärksamhet kan dock också vara negativ så det gäller att fundera vilket intryck man vill ge. en extraordinär klänning som lyser i mörkret kan vara bra på en bal eller större fest, men det är något som inte passar på en mer intim tillställning. Ta alltså reda på vilken sorts fest du är på väg på, och anpassa klänningen och alla dina accessoarer efter det.

Vilken material och vilken färg?

”Den lilla svarta klänningen” är förstås något som i princip alltid funkar, men ibland vill man prova på något nytt. Om du inte vet vilken färg du vill ha på din klänning men vet vilka skor du ska ha på dig kan du utgå från skorna. Något man också kan utgå från är den egna hår- och ögonfärgen. Svart passar faktiskt inte alla, om du redan från början är mycket blek kan svart få dig att framstå ännu blekare. Då du väljer material och färg kan det också vara bra att fundera på vilken sorts fest du ska på och vad klänningen behöver utstå under kvällens gång.