Maxa bostaden med snygga tapeter

De rätta tapeterna kan verkligen göra stor skillnad i din bostad. Idag finns det många snygga tapeter att välja mellan. Just nu trendar också fototapeten stort.

Köp tapeter online med tapetprover

Idag är det enkelt att köpa tapeter online. Du kan sitta hemma i soffan och titta på alla tapeter som finns. Hittar du en snygg tapet kan du sedan bara ta datorn, mobilen eller surfplattan till det aktuella rummet för att se om du tror att tapeten kommer att passa. Smidigt och enkelt. Ett tips är att också beställa tapetprover. Bilden på skärmen och hur tapeterna ser ut i verkligheten stämmer aldrig riktigt exakt. Det är jättesmart att alltid beställa tapetprover, så vet du att du får rätt tapet till rätt rum. Köp dina tapeter online hos https://www.familjetapeter.se/ som också erbjuder tapetprover, och som har en mängd olika tapeter och fototapeter för alla stilar och plånböcker.

Rätt tapet till rätt rum

När du ska köpa tapet är det smart att låta det ta tid. Beställ hem olika prover. Se vad som kommer att passa till rummen utifrån vad de ska användas till och vilken stil som rummet ska ha. Det finns så otroligt många tapeter att välja mellan idag, vilket gör det lätt att låta alla rummen verkligen få en egen stil. Om du har barn är det roligt för dem att själva få välja sina tapeter. Det kan dock vara klokt om du som förälder samtidigt tänker ett par år framåt, så att barnet skaffar en tapet som det både gillar nu och om tre år – om du inte älskar att tapetsera om. Vissa personer gillar när en bostad är enhetlig. Kanske med ljusa tapeter överallt, att alla rum går i några speciella nyanser eller en särskild stil. Andra tycker om när varje rum får ha sitt eget uttryck. Ett rum med gröna tapeter, ett annat med vita och ett tredje i en vårgul färg. Om du har ljusa eller vita tapeter i ditt hem, så kan det vara snyggt att låta till exempel toaletten eller något annat mindre rum verkligen bryta av med riktigt färgglada väggar. Det ger hela hemmet ett lyft och mer personlighet.

Fototapeter

Alla som kommer ihåg fototapeten från åttiotalet kan få lite dåliga vibbar när de hör ordet fototapet. Men dagens fototapeter är riktigt snygga. Mycket högre kvalitet på bilderna och motiven är mer genomtänkta. Att ha en fotovägg passar både i barnrummet och vardagsrummet, men också i ett företag. Har du eget företag i hemmet med en egen ingång? Då kan du ge företaget en egen känsla genom att sätta upp en snygg fototapet med en björkskog, ett abstrakt mönster eller annan liknande bild som passar till just ditt företag.